UTBILDNING

Möt Esbjörn – Expert inom hållbarhet och cirkulärekonomi


- Fördjupad kunskap inom hållbarhet: Esbjörn är expert på cirkulärekonomi, förpackningsteknik och strategier för att minska matsvinn, med omfattande erfarenhet från produktionsprocesser till kundupplevelser.


- Utbildningsledare och föreläsare: Han driver en populär utbildning inom hållbarhetsstrategier och är en eftertraktad föreläsare, känd för sina inspirerande och engagerande presentationer.


- Bekämpar greenwashing: Esbjörn är skicklig i att identifiera och hantera greenwashing, vilket säkerställer att företagens hållbarhetsinitiativ är genuina och transparenta.


- Skapar skräddarsydda lösningar: Erbjuder konsulttjänster för att utveckla anpassade hållbarhetsstrategier som harmoniserar med befintliga affärsmodeller, inklusive val av hållbara material och förbindelser med pålitliga leverantörer.


- Klar för att ta ert företag till nästa nivå: Med Esbjörns hjälp kan ert företag inte bara förbättra sin miljöpåverkan utan också stärka sitt varumärke och öka konkurrenskraften på marknaden.


2digkbvskr7vzrgb
2li6z79j6b3j9d2b
received_663084951190394
received_1951622785167006
received_2278797035496219
received_2393900463997454
received_723776408044555
Amesol_410x286

Kickstarta Er Hållbarhetsstrategi Redan Nu!

Är ni redo att ta nästa steg mot en mer hållbar framtid?
Vi erbjuder ett skräddarsytt paket för att hjälpa er, era kunder eller leverantörer att komma igång med er hållbarhetsstrategi. Oavsett om det gäller ett digitalt möte eller ett möte ansikte mot ansikte, vårt team av experter är redo att stötta er.


Hållbarhetspaket - Startup
**Tillgängligt nu!**


Vårt paket kan anpassas efter era specifika behov och innehåller:

Grundläggande Hållbarhetsutbildning

- Vad innebär hållbarhet?

- Prioritering av hållbarhetsmål

- Översikt över hållbara material – hur de kan återvinnas eller återanvändas

- Fokus på slutprodukten

- Introduktion till cirkulär ekonomi och total ekonomi

- Utformning av en skräddarsydd hållbarhetsstrategi för ert företag eller organisation

- Förståelse för relevanta lagar och förordningar

Halvdagsprogram för att kickstarta er hållbarhetsstrategi.
Pris: 19,995 kr

Esbjörn leder er genom processen:
Med sin expertis svarar Esbjörn på era frågor och arbetar i samarbete med er för att utveckla en effektiv lösning och strategi. Han avsätter gärna en timme i början av utbildningen för att gå igenom era processer. Detta ger honom en djupare förståelse för er verksamhet och möjliggör riktade förbättringsförslag inom ert hållbarhetsarbete.

Vidare/fortsättning:

Esbjörn kan även facilitera samarbeten med pålitliga leverantörer som kan stärka era hållbarhetsinitiativ.Vi är experter inom hållbarhet – låt oss hjälpas åt att skapa en grönare och mer hållbar framtid.
Kontakta oss idag för att boka ert möte eller utbildning och ta det första steget mot hållbarhet.